| Димо им е*а мамата ... | |
|
+4strymon Joro Dimo Sakiarasport 8 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Sakiarasport
Брой мнения : 11 Registration date : 04.04.2007
| Заглавие: Димо им е*а мамата ... Пет 06 Апр 2007, 12:00 | |
| | |
|
| |
Dimo Администратор
Брой мнения : 150 Registration date : 13.03.2007
| Заглавие: Re: Димо им е*а мамата ... Пет 06 Апр 2007, 12:15 | |
| хих , аз сега започвам ако се наложе ще изкарам разговор на Ицо как ме съветва дане си пускам атакера защото бил наливан с пари и щел съм да ги изрина топ 10 Ами май това ни е целта на хората които помагат за този атакер | |
|
| |
Joro Баш спамер
Брой мнения : 16 Registration date : 27.03.2007
| Заглавие: Re: Димо им е*а мамата ... Пет 06 Апр 2007, 12:21 | |
| Пускай всичко бре, какво ги моткаш. Аман от тея келеши. Мен Ицо ми обясни как са ни изчезнали Т10ките При форс старт на играта се изтривали редове от базата данни. Май доста избирателно са се изтривали. Аз, че не разбирам от компютри е така, ама чак толкоз прост не съм Нали???? Да измират в кофтите и толкоз Топ 10, оставете ги да си играят само. Нека са си топ 10 от 10 играчи | |
|
| |
strymon
Брой мнения : 15 Registration date : 19.03.2007
| Заглавие: Re: Димо им е*а мамата ... Пет 06 Апр 2007, 12:23 | |
| | |
|
| |
Segmadis
Брой мнения : 35 Age : 38 Localisation : There Registration date : 23.03.2007
| Заглавие: Re: Димо им е*а мамата ... Пет 06 Апр 2007, 15:34 | |
| Браво Димо...а по въпроса за риненето...почвай ги...какво ги чакаш Писна ми в тази игра някои хора подпомагани по един или друг начин от админи и кой ли още не да ми се прави на много добър играч....за жалост добрите играчи вече не играят...ако все още играеха и половината, който всички познаваме и сме чували за тях...в момента и трите сървъря щяха да изглеждат по различен начин...Но сега за да си добър играч трябва да се познаваш с благо поне....аз лично не го познавам момчето, а и нямам такова желание...така че... Не сам добър играч:П Димо...брат дай да направим и едно атакерче в апокалипса а? | |
|
| |
Sakiarasport
| Заглавие: Re: Димо им е*а мамата ... Пет 06 Апр 2007, 18:26 | |
| Аз усещамче има и още мултита в Апокалипсис Даже доста мултита ... | |
|
| |
Segmadis
Брой мнения : 35 Age : 38 Localisation : There Registration date : 23.03.2007
| Заглавие: Re: Димо им е*а мамата ... Пет 06 Апр 2007, 23:48 | |
| аз бих те подкрепил с думата много доста мултита....честно казано това с банката е решение ама за след....хммм месец два...а и най - тъпото е че точно когато започваше сървъра благо спа...и не направи нищо на никой...а тогава беше най - зверското фърляне на кинти Но както и да е...Продължаваме напред....важното е Фън да има....останалото е просто комплексарщина | |
|
| |
Sakiarasport
| Заглавие: Re: Димо им е*а мамата ... Вто 10 Апр 2007, 23:26 | |
| Мисля че Апокалипсис за сега е приличен,смисъл няма много мултита | |
|
| |
KaligulaBesni Капут Тесни
Брой мнения : 21 Registration date : 16.04.2007
| Заглавие: Re: Димо им е*а мамата ... Чет 19 Апр 2007, 01:40 | |
| как да нее направил нищо благомир ,изтри ме мен и моя съквартирант а мултитата си останаха те всички ги знаят кои са ,но явно е обществена таина видя се пред всички кви ги върши многоУважаемия от мен г-н Тенекиен ,ма то на него му е простено защото си е бъгав по раждение ми ко да кажа повече те хората си го знят | |
|
| |
Leviathan
Брой мнения : 30 Age : 45 Registration date : 24.03.2007
| Заглавие: Re: Димо им е*а мамата ... Пон 30 Апр 2007, 11:21 | |
| Стига сте плюли по хубавата и честна игра ве хорица . Те админите са толкова благи и добри , точно както би трябвало да е всяко едно добро жиголо . Мислите че сравнението е случйно ! Замислете се вземат ви парите от смс-ите за да ви ебат отзад . Ако не ви харесваше щяхте да сте се махнали , така че въртете задници и не се оплаквайте Въобще не се разграничавам от вас , явно е че и аз обичам да си плащам за да ме и както се вижда на емотикона , накрая всички са щастливи , така че още веднъж ! що толкова роптаете ? | |
|
| |
Montoya Veteran
Брой мнения : 31 Age : 36 Registration date : 08.05.2007
| Заглавие: Re: Димо им е*а мамата ... Вто 08 Май 2007, 16:48 | |
| Важното е бой да има...кой,кого ще бие не е от голямо значение за мен | |
|
| |
Dimo Администратор
Брой мнения : 150 Registration date : 13.03.2007
| Заглавие: Re: Димо им е*а мамата ... Сря 09 Май 2007, 22:03 | |
| Вижте до къде може да падне един админ. Коментара мисля че е излишен . | |