Nikita
Брой мнения : 14 Age : 46 Registration date : 19.03.2007
| Заглавие: Аре малко смях!!! :) Съб 07 Апр 2007, 19:25 | |
| Вчера в детската градина спам-а тръшна двама-трима. Две дечица пък от снощи нямат лични пощи. Оня ден пък CIH намина, тръшна май че двайсетина. Дисковете като нови – празни до основи. На Иванчо за играчка Дядо Мраз дарил търсачка: бързо диска тя му рови, файлчетата трови. Днес пък сървъра пострада, няма си той веч преграда, sysadmin-a до обяд оптиката ряза с яд. Гаден хакер се промъкна, всичките пароли смъкна. А сега, деца, кажете, де са часовете? На admin-a му се спи, файл копирал в ftp кредитните карти всички. На ви с'я парички! Над смълчаните полета пеят траурни звънчета. Младо хакерче намина, сървъра съвсем почина. Две дечица с бодри песни в къщи хъб-а си отнесли. Т'ва админ-а го не схвана, свърши кабела от LAN-a. Кабела го гръм удари, всички в нет-а ни завари, дъно няма, платки, RAM: всичко свърши се дотам! | |
|
Nikita
Брой мнения : 14 Age : 46 Registration date : 19.03.2007
| Заглавие: Re: Аре малко смях!!! :) Съб 07 Апр 2007, 19:26 | |
| И пак по темата: С морала да започнем братя, морала туй си е морал, но всеки плод е на е*нята, бащата майка му е*ал. Напрягал черната й пичка среднощ по цели часове, тъй както вършили са всички през тия дълги векове. Привърженик съм на морала и тача моралиста строг – той винаги за идеала започва с първия урок. Но за да водим чиста сметка и да не бъда толкоз сух, ще кажа, че моралиста, разбира се, не е евнух. Той може сълзи да пророни за разпиляни младини, но как природните закони могъл би тук да измени?! Той казва - не, това е ниско морала то ще погребе! Ала на всеки му се иска, на нему също му се е*е. И все пак знам, той ще псува, но тук под нашето небе, докато свят светува човечеството ще е*е! Е*ат се бедни и имотни от древността до тоя век; Е*ат се хора и животни, от всички най-ебе човек! Е*е каквото му попадне, красива, грозна и неважна, е*е сред нощ, е*е по пладне, докато х*йчето му спадне! Айде, хора посмейте се малко и почвайте да празнувате - празници са все пак!!! | |
|
L1vingdead Администратор
Брой мнения : 73 Registration date : 14.03.2007
| |
KAGEBISTA
Брой мнения : 30 Registration date : 13.04.2007
| Заглавие: Re: Аре малко смях!!! :) Сря 18 Апр 2007, 11:51 | |
| | |
|
Dimo Администратор
Брой мнения : 150 Registration date : 13.03.2007
| Заглавие: Re: Аре малко смях!!! :) Нед 29 Апр 2007, 11:37 | |
| | |
|
Leviathan
Брой мнения : 30 Age : 45 Registration date : 24.03.2007
| Заглавие: Re: Аре малко смях!!! :) Пон 30 Апр 2007, 11:03 | |
| Никита тва второто малко на места брутално, но щом ти е смешно , ок Особенно текстове от типа : "Напрягал черната й пичка среднощ по цели часове " Някак си не ме навежда на смях описанието "черна" , ама нейсе да не влизам сега в ролята на моралиста щото все пак и на мен ми се ... | |
|
Montoya Veteran
Брой мнения : 31 Age : 36 Registration date : 08.05.2007
| Заглавие: Re: Аре малко смях!!! :) Сря 09 Май 2007, 19:42 | |
| Продължавай в същия дух...това ме развесели малко, след многото лоши новини стоварили ми се напоследък | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Аре малко смях!!! :) | |
| |
|