| актуалните въпроси за днес са | |
|
+9Jassmit valkodav KAGEBISTA L1vingdead Forum_User Buu* kobmish Dimo Simeto10 13 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Simeto10
Брой мнения : 7 Registration date : 18.03.2007
| Заглавие: актуалните въпроси за днес са Пет 25 Май 2007, 12:34 | |
| въпрос №1 кои хакна битката то е ясно че сигурно е замесен човек от този форум тъи че да си признава без бои??? №2 и тъи като сте хакнали играта поне изтриите няколко ацц на пружинката не че не можем да ги убием и официално ама за кво да се напрягаме.??? №3 кога ще свършите работата и ще може да се играе вече питам аз????? Очаквам включване от нашия таен агент под прикритие Щирлиц ако тои е зает нема проблеми ще командироваме Гестапо специално да разследва случая | |
|
| |
Dimo Администратор
Брой мнения : 150 Registration date : 13.03.2007
| Заглавие: Re: актуалните въпроси за днес са Пет 25 Май 2007, 13:08 | |
| Знаех си че така ще стане , нали все пак прорукувах . Явно освен атакер отмен и пророк става Ще ви събирам по някоя стотинка да ви казвам бъдещето | |
|
| |
kobmish Баш спамер
Брой мнения : 19 Registration date : 21.03.2007
| Заглавие: Re: актуалните въпроси за днес са Пет 25 Май 2007, 13:16 | |
| Само не разбрах, защо любимия ми форум изчезна Все пак там съм админ и мога да избивам комплекси на воля... Тук даже нямам едит на чуждите мнения Dimo: Какво направи да си админ , пробвай и тука може да има успех | |
|
| |
Buu*
Брой мнения : 56 Age : 37 Registration date : 20.03.2007
| Заглавие: Re: актуалните въпроси за днес са Съб 26 Май 2007, 05:03 | |
| хмм...Това хакване продължи доста дълго време!Още продължава! 1.Никакво население не съм видял от 2 дни. 2.Никакъв форум няма да се оплача как си е редно.(Единствено на теб Димо и компания разбира се мога а изплача душата си ) 3.Очаквам с огромно нетърпение да видя причината за всичко това П.С:Надявам се да няма неприятни изненади след оправянето на проблема (Визирам някои акаунти с 1-2-10к армия повече,туко виж и някой друг милярд в банката им ) Чао за сега и приятно биткане , и да няма много , и най-вече => | |
|
| |
Forum_User Баш спамер
Брой мнения : 74 Age : 37 Registration date : 25.05.2007
| Заглавие: Re: актуалните въпроси за днес са Съб 26 Май 2007, 11:46 | |
| - Buu* написа:
- П.С:Надявам се да няма неприятни изненади след оправянето на проблема (Визирам някои акаунти с 1-2-10к армия повече,туко виж и някой друг милярд в банката им )
Приятел тези неща вече се случиха. Ние бяхме събрали 15 млрд в една каса и тъкмо щяхме да ги прехвърляме и убиха аццто ...Как са разбрали за касата ... само те си знаят ... Фактите са че след всяко подобно спиране на битка.нет стават странни неща ... Аз лично си загубих най-силните ацц-та точно по този начин ... ама това е др тема. А иначе Ламаринения каза първо че имало токов удар. После систамата се била реснала .... ама забила ... после пък въпреки че уж била забила имаше начална страница ... е да ама по някое време както си е била забила се появи и форум ... пък после пак изчезна ... И след като му обясних колко странно пак се получи с това ацц, той спря да ми пише ... за мен просто нямат оправдание и този път ... Както винаги не искат да си признаят че за пореден път са ги хакнали ... И сега понеже явно няма пострадали от "техните" хора, няма бек ъп ... Ламарината каза: за какво да има бек ъп? Демек нямало причина .... А аз си мисля че те казаха ... при подобно нещо => бек ъп... | |
|
| |
L1vingdead Администратор
Брой мнения : 73 Registration date : 14.03.2007
| Заглавие: Re: актуалните въпроси за днес са Съб 26 Май 2007, 16:24 | |
| пука ти,да ядат грездеи и да се радват | |
|
| |
Forum_User Баш спамер
| Заглавие: Re: актуалните въпроси за днес са Съб 26 Май 2007, 17:57 | |
| - L1vingdead написа:
- пука ти,да ядат грездеи и да се радват
Ами да ти кажа бая много ми пука, защото заради това ацц, лидера ми се отказа от играта и разпусна съюза ... Сега останах зам лидер и дипломат без съюз ... мислиш ли че не ми пука? | |
|
| |
Buu*
Брой мнения : 56 Age : 37 Registration date : 20.03.2007
| Заглавие: Re: актуалните въпроси за днес са Съб 26 Май 2007, 18:08 | |
| в Поседно време доста се отегчих от битката .Това което става ми убива всякакво желание за игра-защото в последно време само седя и чакам кога ще се пусне битката. М-А-Ф-И-Я!!!Само това мога да кажа Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /www/bitka.net/virus/root/index.php on line 4 NO COMMENT! Това вече е върхът на сладоледа,неочаквани стрингове!А тези,които трябва да обеснят закакво е това се крият!В инсект пък ще го пуснат след 23 часа?!Какъв е смисала? Колкото 10тина играчи,дават пари за СМС-толкова и останалите потребители.Те не осъзнават ли ,че вече стават досадни с всичко това?!Дори форума да бяха оправили или да създадат друг-колко му е!Просто не им изнася! П.С:Тази твоя каса за Вирус ли става въпрос или Инсект? | |
|
| |
KAGEBISTA
Брой мнения : 30 Registration date : 13.04.2007
| Заглавие: Re: актуалните въпроси за днес са Съб 26 Май 2007, 19:00 | |
| - Forum_User написа:
- L1vingdead написа:
- пука ти,да ядат грездеи и да се радват
Ами да ти кажа бая много ми пука, защото заради това ацц, лидера ми се отказа от играта и разпусна съюза ... Сега останах зам лидер и дипломат без съюз ... мислиш ли че не ми пука? Оф брато много навътре приемаш нещата ако не играеш за кеф по-доре не играи. То ясно че всички в някаква степен сме мазохисти ама ако се ядосваш няма смисъл да играяеш. | |
|
| |
Forum_User Баш спамер
| Заглавие: Re: актуалните въпроси за днес са Съб 26 Май 2007, 19:31 | |
| Касата е в инсект, съюза логично и той там.
Ами как няма да се дразня като малко или много сме вложили труд в тоя съюз ... за да се докажем, да се задържим, да сме винаги сред първите ... а сега какво стана ...
Колко безсънни нощи минаха в труд ... колко дни ... и сега ... заради "умните" админи ...
Ако ни бяха избили (ама честно) нямаше да ме е яд ... по-силни, по-добри играчи, победили са ни ... ама от неуредици и нечестна игра ... как да не се дразня ... | |
|
| |
Dimo Администратор
Брой мнения : 150 Registration date : 13.03.2007
| |
| |
valkodav
Брой мнения : 31 Age : 44 Registration date : 08.05.2007
| Заглавие: Re: актуалните въпроси за днес са Съб 26 Май 2007, 20:28 | |
| кой каза ууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу като нема битка има водка Наздраве на всички над 18 години | |
|
| |
valkodav
Брой мнения : 31 Age : 44 Registration date : 08.05.2007
| Заглавие: Re: актуалните въпроси за днес са Съб 26 Май 2007, 20:31 | |
| Димо е много прав!(Пак може и да е седнал ) Не си хабете здравето и нервите! Та това е само игра! Аре лека и мека до към 23.00 пак знаеш ли? До утре! | |
|
| |
Jassmit Баш спамер
Брой мнения : 25 Registration date : 17.04.2007
| |
| |
Forum_User Баш спамер
| |
| |
Dj-RIP-er Модератор
Брой мнения : 39 Age : 34 Registration date : 20.03.2007
| Заглавие: Re: актуалните въпроси за днес са Съб 26 Май 2007, 22:25 | |
| Ами мисля че сте големи оптимисти защо мислите, че някой се възползва от всички бек ъп-ове и че са ти убили касата точно заради него ето и Димо показа няколко скрийна с убийства на ацц-та с 5-6 милярда в тях и той ли се е възползвал от нещо за да разбере че в тях има пари или просто знае как да играе а между другото кой ти е съюза Jassmit от рожден ден се връщам много ме е яд че нещяха да ходят на нощтна в студентски но какво да се прави | |
|
| |
Forum_User Баш спамер
| Заглавие: Re: актуалните въпроси за днес са Съб 26 Май 2007, 23:15 | |
| НЕ бе виж ся ... има прекъсване на играта ... пускат я и веднага умирам ... като преди това никога не съм имал врагове, в цялата игра няма човек който да ме мрази ... и умирам ... точно веднага след пускането ... и то само аз .... само мойто ацц... както и да е .. не ми се говори
А съюза беше - Street Fighters, в инсект | |
|
| |
demonhunter
Брой мнения : 10 Registration date : 14.04.2007
| Заглавие: Re: актуалните въпроси за днес са Нед 27 Май 2007, 11:46 | |
| Parse error: syntax error, unexpected T_IF in /www/bitka.net/virus/root/index.php on line 7 и не ме пуска в вирус а 185 ацц-та играят .Кво ли правят | |
|
| |
Lupolin
Брой мнения : 8 Registration date : 06.06.2007
| Заглавие: Re: актуалните въпроси за днес са Вто 12 Юни 2007, 17:02 | |
| | |
|
| |
Leviathan
Брой мнения : 30 Age : 45 Registration date : 24.03.2007
| Заглавие: Re: актуалните въпроси за днес са Пет 15 Юни 2007, 18:40 | |
| Тоя пък ... Да ослепееш дано че да не може да четеш мненията на мароканеца в този форум, сляпо куче водач да ти се падне все на червено да те прекарва ... | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: актуалните въпроси за днес са | |
| |
|
| |
| актуалните въпроси за днес са | |
|